Office 2019 Professional

189.90

Kategorija:

Opis

Vsebina Paleta:

  • Licenčno potrdilo
  • Potrditev nakupa (račun)
  • Dokumentacija v skladu z zakonodajo EU (Izjava prodajalca)
  • Namestitvena datoteka za prenos
  • Dostava – Po elektronski pošti (označite osebni prevzem)

Office 2019 Professional

Naj vam Office 2019 Professional pomaga, da z lahkoto izpolnete vsakodnevna opravila v pisarni ali doma. Program vsebuje vse, kar boste morda potrebovali za ustvarjanje izjemnih in profesionalnih dokumentov, preglednic ali predstavitev. Prinaša nove in izboljšane funkcije, nov intuitiven videz, predloge, orodja za črnilnik, vrste podatkov, orodja za prevajanje in urejanje, grafikone in premično grafiko. Omogoča tudi boljšo integracijo s storitvami za upravljanje pravic Windows za Windows Server, preprečevanjem izgube podatkov in še veliko več.

Pomembno: Izdelki Microsoft Office 2019 so podprti samo v operacijskem sistemu Windows 10.

Word 2019 ponuja široko paleto novih funkcij, predlog in orodij za ustvarjanje dokumentov z odlično strukturo in izgledom. Izboljšana tehnologija za zaznavanje črkovanja in slovničnih napak, ter orodje Microsoft za prevajanje bosta zagotovila veliko podporo vašemu pisanju, in tako bodo vaši dokumenti vedno reprezentančni, ne glede na jezik, v katerem pišete. Prav tako, lahko zdaj ustvarite in uredite zapletene matematične enačbe, z novo LaTeX matematično sintaksno funkcijo, in jih vključite v svoje dokumente!

 

Excel 2019 vam omogoča enostavno upravljanje različnih vrst in količin podatkov. Ustvarite preglednice iz predlog in aplikacijo uporabite za pretvorbo podatkov v očarljive dokumente. Excel 2019 vključuje nove, privlačne funkcije kot so: zemljepisni graf za primerjavo vrednosti in prikazovanje kategorij po geografskih regijah, prilagodljiva vektorska grafika, lijakasti grafikoni, ki prikazujejo vrednosti na večih stopnjah procesa, enačbe vnesene s peresom za vključevanje kompleksnih matematičnih enačb in mnogo več! Uporabniki lahko objavljajo iz programa Excel v Power BI in v primerjavi s standardno različico sistema Office 2019 lahko v programu Excel & Power Pivot enostavno iščete napake in neskladnosti v delovnih listih.

 

Uporabite PowerPoint 2019 in svoje fotografije, poslovne ideje, načrte ali poročila predstavite na profesionalen, ter zelo privlačen način. Podprite svojo zgodbo in vizije z lepim dizajnom, bogatimi animacijami, s Morphom, Zoom orodji, filmi ali 3D modeli in ikonami, ki bodo navdušili vaše prijatelje in poslovne partnerje. Plus, nova funkcija PowerPoint Zoom uvaja nelinearno pripovedovanje zgodb – zdaj lahko ustvarite interaktivno predstavitev, ki bo vašim predstavitvam dala svež in sodoben videz!

 

Publisher 2019 omogoča preprosto ustvarjanje, prilagajanje in skupno rabo široke ponudbe strokovnih publikacij. Naj bodo to oglaševalska ali prodajna tiskovna gradiva, ali pa elektronske publikacije za vaše spletne strani, vam bo Publisher 2019 pomagal doseči najboljše rezultate v kratkem času.

 

Outlook 2019 je najboljše orodje za upravljanje in sledenje e-poštnih sporočil, stikov, nalog in osebnih, ter skupinskih koledarjev. Zagotavlja že znane zmogljive funkcije, kot tudi nove, ki bodo pripomogle k še učinkovitejšemu delu. Eden od novih dodatkov je funkcija Focused Inbox, ki ločuje vašo mapo Prejeto na zavihek »Focused«, ki vključuje najpomembnejšo e-pošto in zavihek »Drugo«, kjer se nahaja preostala pošta. Preverite odzive udeležencev, ki so povabljeni na sestanek; uporabite ukaze @ za označevanje ljudi v e-poštnih sporočilih ali pa pri načrtovanju sestankov v različnih časovnih pasovih izberite čas, primeren za vsakogar.

 

Izdelajte bazo podatkov z Access-om 2019, tudi če niste strokovnjak za baze podatkov ali ne veste, kako programirati kodo! Ta zmogljiv sistem upravljanja omogoča enostavno shranjevanje, razvrščanje, analiziranje, povzemanje in predstavitev ogromne količine podatkov. Najnovejša različica ima veliko izboljšanih orodij in funkcij. Podatkovni tip velikega števila shranjuje numerično vrednost (ki je združljiva s podatkovnim tipom SQL_BIGINT v ODBC). Zahvaljujoč tej vrsti podatkov lahko obdelate veliko število podatkov veliko učinkoviteje. Uporabite lahko tudi nove grafikone, podporo za dBASE ali Property Sheet razvrščanje!

 

Aplikacija OneNote ni več del paketa Office 2019 in je bila nadomeščena z OneNote za Windows, ki jo vključuje operacijski sistem Windows 10.

Morda vam bo prav tako všeč…